Karte za sezono 2023/2024 že na voljo!

 

V Benč Sport centru od leta 2017 nudimo 2 teniški igrišči s umetnim peskom in 2 igrišči s tepihom, polnjenim z gumi granulatom (novo - 1.9.2023) v novi dvorani, ki je primerno ogrevana in odlično osvetljena.


Pri nas lahko kupite sezonske/letne fiksne ure, paket 10 ur (zima) ali posamezne ure igrišča, več v External link opens in new tab or windowceniku. Rezerviraj Uro TenisaRezerviraj Uro Tenisa

 

Za rezervacijo sezonskih ali letnih kart pa nas kontaktirajte preko našega spletnega External link opens in new tab or windowobrazca  ali pokličite 01 519 9699

 

Če se zanimate za učenje tenisa za vašega otroka ga lahko preizkusite v naši External link opens in new tab or windowteniški šoli ali pa mu nudite individualne ure učenja tenisa s trenerjem.


Ugodnosti za naše abonente:

- popust pri dodatnih posameznih urah tenisa in badmintona.

- V primeru ne igranja lahko svojo uro odpoveste (najkasneje 2 dni pred igranjem).

*Le pravočasno odpovedano uro lahko koristite v prostih terminih v času vaše igralne sezone.

ZAKAJ JE TENIS PRIMEREN ZA VAS?

Tenis je šport za celo življenje, igrate ga lahko od petega leta dalje pa vse do pozne starosti. Je šport  za otroke, odrasle rekreativnem in na profesionalnem nivoju, tako za ženske kot moške.

Glede na današnji način življenja, otroci nimajo možnosti razviti motoričnih sposobnosti in se socialno razvijati kolikor in kakor bi to bilo potrebno. Vse večji je problem najti čas in prostor kjer bi potrebe zadovoljili na kvaliteten način.

V tenis centru BENČ ŠPORT se trudimo in upamo, da boste Vi in vaši otroci izpolnili lastne potrebe po gibanju, užitku v igri z drugimi, ob občutku da ste nekaj dosegli, do sodelovanja in tekmovanja v zdravi aktivnosti. Naš namen je da skozi igro dosežemo zadovoljstvo, veselje in rezultat pri vsakem posamezniku glede na njegove sposobnosti in cilje.

Nova podlaga: tepih z gumi granulatom