Karte za sezono 2023/2024 že na voljo!

Badminton igrišče

 

V Benč Sport centru od leta 2017 nudimo tudi 2 kvalitetni badminton igrišči v novi ogrevani dvorani, ki sta primerni za otroke in odrasle vseh starosti.

 Pri nas lahko kupite sezonske/letne fiksne ure, paket 10 ur  ali posamezne ure igrišča, več v External link opens in new tab or windowceniku.

 V kolikor nimate svoje badminton opreme si jo lahko izposodite pri nas!

Rezervacijo individualnih ur lahko naredite direktno na spletu.

External link opens in new tab or windowREZERVIRAJ URO BADMINTONAREZERVIRAJ


Za rezervacijo sezonskih ali letnih kart pa nas kontaktirajte preko našega spletnega External link opens in new tab or windowobrazca  ali pokličite 01 519 9699

 

Ugodnosti za naše abonente:

- popust pri dodatnih posameznih urah tenisa in badmintona.

- V primeru ne igranja lahko svojo uro odpoveste (najkasneje 2 dni pred igranjem).badminton igrišče, lopar in žoga

*Le pravočasno odpovedano uro lahko koristite v prostih terminih v času vaše igralne sezone.

 

ZAKAJ JE BADMINTON PRIMEREN ZA VAS?

 

    • Prilagodljivost v igri: Badminton omogoča prilagajanje hitrosti igre vašim sposobnostim. Ne glede na vašo stopnjo spretnosti, boste uživali v igranju.

    • Dinamičnost in zanimivost: Gre za izredno dinamičen in zanimiv šport, ki ga lahko hitro osvojite. Hitro boste začutili, kako zabavno je igrati badminton.

    • Družabnost in energija: Do štiri osebe lahko igrajo na majhnem igrišču, kar omogoča klepet, druženje in zabavo med igro. Hkrati pa boste brez truda porabili veliko energije, okrepili mišice ter poživili svoj um.

    • Ugoden in dostopen šport: Badminton je cenovno ugoden šport, za katerega potrebujete le malo opreme. Pri nas si lahko opremo tudi izposodite. Cena najema badminton igrišča v Benč Sport centru znaša med 8 in 12 EUR na uro.


    Badminton je več kot le šport - je priložnost za sprostitev, rekreacijo in druženje. Pridružite se nam v Benč Sport centru ter uživajte v tem čudovitem športu!

 

 

·